Av. Mustafa Lütfü Bayazıdoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkan Adaylığını açıkladı. CHP Altınordu İlçe Başkan Adayı Av. Mustafa Lütfü Bayazıdoğlu, ilçe başkanlığı yolunda; yönetim vizyonu, çalışma azmi ve de siyaset yapma tarzında ortak akıl ile iradeleri birleştirmek amacını taşıdığını söyledi.

 

“Gençlerin ve kadınların yanındayız”

 

“Ordu’nun, Altınordu’nun mevcut iktidar anlayışı ile kaybolan yıllarının telafisi adına siyaset üretecek ve de Cumhuriyet Halk Partisi’ni Altınordu’da yerelde ve genelde iktidara taşıyacağız.” diyen Bayazıdoğlu; şöyle konuştu:

 

“Bu iktidar adımları bir kişinin ya da bir zümrenin adımı olmayacak bu adımlar partililerimizin ve partimize gönül veren  on binlerin ortak adımı olacaktır.

Bizler Altınordu sokaklarında Cumhuriyet Halk Partisinin varlığını ve gücünü bu kentte yaşayan herkese göstermeli, bu kapının herkesin sığınabileceği, vatandaşın derdi ile dertlenen onlara çözüm üreten siyasi merkez olduğunu göstermeliyiz.  Ordu’da üniversitede 20 bin öğrenci bulunmaktadır. Ancak gençler gerektiği kadar partimizde siyaset yapmamaktadır. Bizler  yönetim anlayışımızla gençleri Atatürk’ün de gördüğü gibi umut olarak görmekteyiz.   

Atanmış devlet memurları vatandaşa ayrımcılık yaptığında, devletin valisi, kaymakamı iktidar partisinin il başkanı gibi davrandığında karşısında ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanlığını görecektir. Tarafsız olması gerekirken bizler devletten almış olduğu maaş ile hiç kimseye siyaset yaptırmayacağız. Kentimizde kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik tüm ayrımcılıkların son bulması için mücadele edilecektir. Bu anlamda onurlu Türk kadını ve genci bizleri yanında görecektir.”

 

“Fındık konusunda mücadele edeceğiz”

 

Fındığın kaderini tefecilerin belirlemesi karşısında bedeli ne olursa olsun mücadeleci olacaklarını belirten Bayazıdoğlu; “En büyük üretim kaynağımız olan fındık manipüle edilmesi, fındığın fiyatının belirlenmesinde üç beş tane tefecinin dediğinin olması ve fındık taban fiyatlarının üretici bahçeye girmeden belirlenmemesi durumunda dünyada en çok fındık üreten ilçenin yönetimi olarak ilgili makamlara gerekli tepkiler gösterilecek. Bizlerin en büyük amacı Altınordu Belediyesini Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırmaktır. Bu nedenden ötürü tek dönemlik bir anlayışla değil yerel seçimleri yaşayan ve kazanan ilçe başkanı olmak istiyorum. Sizlerin bizlere yetki vermesi durumunda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Altınordu Belediye Başkanlığını kazanan parti olacağına inancım tamdır.” dedi. Ordu Yorum/Neşe Çakar Erin   

 

 

Editör: Haber Merkezi