Akyol, bir tarafta 10 partinin adayı, bir tarafta tek başına arslanlar gibi ak parti’nin adayı hem iftar programları düzenledik, hemde seçim çalışmalarımızı yaptık.
Ak Parti Gölköy İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan İl Başkanı Hüseyin Akyol, yemekten sonra yaptığı konuşmasında, başı Rahmet, ortası mağfiret sonu cehennemden azad olma güleri diye müjdelenen bir ramazan ayının daha sonuna geliyoruz. Ramazan ayı dolu dolu geçti Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde her ilçede iftar programları ve akabinde iftar yemeklerini beraber açtık, bazı ilçelerimizde 3 bin, bazı ilçelerimizde 4 bin, ama hiçbir ilçemizde 1500 kişiden aşağı iftar programları yapmadık hamd olsun her gittiğimiz ilçede vatandaşlarımızın büyük sevgi ve teveccühü ile karşılandık. Bu bizi çok mutlu ediyor, İftardan sonra ilçenin Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve Muhtarlarımızla toplantılar yaptık. İlçenin sorunlarını çözüm yollarını beraber tartıştık, seçim çalışmalarımızı anlattık diyen Akyol, arkadaşlar biliyorsunuz 10 Ağutos’ta seçim var, hem Ramazan ayı, hemde büyükşehirimizin iftar organizasyonu seçim çalışmalarımızın bir parçası oldu , her gittiğimiz ilçede gerek şahsım gerekse Büyükşehir belediye başkanımız konuşmalarında 10 Ağustos’ta yapılacak olan tarihimizin en önemli seçimini anlattık."

BU SEÇİM STATÜKONUN BİTECEĞİ SEÇİM OLACAKTIR.
Akyol, "Bu seçimin normal bir seçim olmadığını Türkiye’de vesayetin son bulacağı , statükonun artık biteceğini milletin kendisinin yönetimde söz sahibi olacağını anlattık. Gölköylü hemşehrilerimin yakın ilgi ve alakasına teşekkür ediyor, yarın gece idrak edeceğimiz Bin aydan hayırlı Kadir Gecelerini ve yaklaşan Ramazan bayramlarını en kalbi dileklerimle kutluyorum" dedi.
Akyol, bir tarafta 10 tane parti bir araya gelerek çıkarılan zoraki 1 aday , bir tarafta tek başına Arslanlar gibi Ak Parti’nin adayı , arkadaşlar hiç 10 partiden buralara seçim çalışması için gelen var mı ? soruyorum sizlere yok, çünkü gelemezler, adayını beğenmeyen bir parti olur mu ? işte bu 10 tane parti bir araya gelmiş ismini de çatı aday koydular , zatı muhteremin ismini zaten telaffuz edemiyorlar ve onun adına seçim çalışması da yapmıyorlar bu nasıl bir seçimdir , hani meydanlarda bağırıp, çağırıp, asıp kesenler nerede aday çıkardılar adaylarına sahip çıkmıyorlar ifadesini kullandı.

NİYAZIMIZ ZALİMİN ZULMÜNÜN BİR AN ÖNCE HAK ETTİĞİ CEZAYA ÇARPTIRILMASIDIR.
İl Başkanı Akyol, bu Ramazan’da bizi üzen ve derinden yaralayan Gazze’de yaşanan insanlık dışı katliamlar, Irak’ta, Suriye’de,Mymar’da, Doğu Türkistan’da,Patani’de ve dünyanın her yerinde zülme uğrayan, acı çeken Müslüman kardeşlerimizin acıları acımız olmuş Ramazan’da bizi üzen bu olaylar ve hadiselerin yaşanması olmuştur. Rabbim’den niyazım odur ki, Müslüman kardeşlerimizin çektikleri acı, zülüm ve işkencelerin bir an önce sona ermesi, zalimin zulmünün hak ettiği cezaya çarptırılmalarıdır dedi.
Gölköy İlçe Teşkilatının verdiği yemeğe İl Bakanı Hüseyin Akyol, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Şenyurt, Kenan Avcı , İlçe Başkanı Enver Kırıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan üyeleri ve Belediye meclis üyeleri katıldı.Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi