Ziyaretleri için basın mensuplarına teşekkür eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sizlerin de desteğiyle Ordu’yu ortak akılla yöneteceğiz. Çünkü basın bizim gözümüz, kulağımız, aynı zamanda vicdanımızsınız. Gerçek resmi sizler çekiyorsunuz ve halkla iç içesiniz. Hep beraber Ordu için çalışacağız.” dedi.

Erdemli davranışlar birimi!

Düşünen, yarışan ve üreten Ordu için çalışacağız diyen Başkan Güler, “ Bu yolda hep birlikte çalışacağız. Erdemli davranışlar diye bir birim oluşturdum ben. Toplumda sevgiyi vurgulamıştım. Sevgiyi büyüteceğiz demiştim. Çok şükür sevgiyi büyüttük ve hızlı şekilde de aşı tuttu. Şimdi erdemli davranışlarla da dürüst, gayet onurlu, yiğit, delikanlı bir davranışı hep beraber hayata geçireceğiz. Belediyecilikte asfalt, kaldırım ve çöp olur. Erdemli davranışlarla da bunları süslersek hayatımız çok daha kıymetli olur. Ordu farkını ortaya koyar. Biz bu davranışları pekiştireceğiz.”

Erişen: “Ordu çok şey bekliyor”

Ziyarette konuşan Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen ise, Ordu sizden çok şey bekliyor. Biz de bu manada üzerimize düşeni bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapmaya hazırız” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi