Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Kabadüz’ün imar planının yapıldığını belirterek, yolu olmayan vatandaşlara yol götürme çalışmalarına başlandığını söyledi.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, mart ayı belediye meclis toplantısı yaptıklarını belirterek, en önemli gündemlerinin Kabadüz’ün imar planının yapılması olduğunu söyledi. Başkan Kaya, ilçenin tamamında ve Çambaşı, Turnalık, Yokuşdibi, Kabadüz merkez istikametinde halihazır haritaların ve imar planının yapılması ile ilgili bir meclis kararı alındığını belirtti.

“Sıkıntı bitecek”

Yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Kaya; “Mahallelerimizdeki çok genişletme, yol açma, stabilize ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Bunların  kararı alındı. İlçe sınırları içerisinde hiç yolu olmayan vatandaşlara da yol götürme çalışmaları başlatıldı. Bu çalışmalarla yolu olmayan yerimiz kalmayacak. Dağdelen semtinde çalışmalarımız başladı. Sırasıyla yolu olmayan yerler tespit edilerek çalışmalara devam edilecek. Vatandaşlarımız yol sıkıntısı yaşamayacak” dedi. Ordu Yorum/Neşe Çakar

Editör: Haber Merkezi