Ordu Fırıncılar Dernek Başkanı İsa Yazıcı, 4 günlük sokağa çıkma yasağı kapsamında yine Fırıncılar Odası olarak Kaymakamlığın bilgisi dahilinde tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

İsa Yazıcı,Bu anlamda rahatlıkla sıcak ekmeklerinize ulaşacağınızı gönül rahatlığıyla yineliyorum.

Ayrıca kamuoyunu, sosyal medya üzerinden meşgul eden ve halkımızı yanlış yönde manipüle etmeye çalışanlara karşı Fırıncılar Odası Olarak buradan söz hakkımız doğmuştur.

Ordu'da nasıl ki, her türlü girdi maliyetlerine rağmen(un, tuz, maya, yakıt, işçilik, doğalgaz, elektrik, su vs) ekmeğe zam yapılmasına direndik. Zam yok dedik sözümüzün arkasındayız. Çünkü halkımızın mağdur olmaması adına, kendi fırıncımız fedakarlık gösterdi göstermeye de devam edecek!

Keza aynı şekilde, pide fiyatları için sosyal medyada dolaşan bilgi kirliliğini sonlandırmak ve halkımızı aydınlatmak gereği duyulmuştur.

Tıpkı İstanbul, İzmir, Ankara 'da olduğu gibi Ordu'da da fiyatlar stabildir. Pide fiyatları, tıpkı Büyükşehirlerimizde olduğu gibi, gramaj, susamlı susamsız, sade yumurtalı gibi çeşitleriyle fiyatlandırılır. Herkes pide yiyebilsin diye 210 gr sade pide 2 TL, 210 gr yumurtalı susamlı pide 2,5 TL.

Halkımız bize güvensin, bu anlamda halkımızı asla mağdur etmeyiz. Zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte bizlerde asla fırsatçılığa izin vermeyiz. Hepinize teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum.” Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi