Geçen hafta 12 maçlık galibiyet serisi son bulan Orduspor, Yeni Mahalle 52 Spor karşısında eksik kadro ile sahaya çıktı. 3 futbolcusunun cezalı ve 1 futbolcusunun da sakat olmasından dolayı kadro kurmakta zorlanan Orduspor, kadroya sadece 16 futbolcu alabildi.
Son iki haftadır kadroda yer almayan ve gidip gitmediği konusunda her hafta farklı şeylerin konuşulduğu Serhat Seçme ilk 11’de sahaya çıkarken 40 ve 54.dakikalarda attığı gollerle Orduspor’u 2-0 öne geçirdi. Her iki yarıda bulduğu gollerle öne geçen Orduspor, bu dakikadan sonra ise duran toplarda kalesini savunamadı.

Maçın 57.dakikasında kornerden ön direğe atılan topta golü bulan Yeni Mahalle 52 Spor farkı 1’e indirdikten sonra beraberlik golü için yine duran topları kullandı ve 70.dakikada yine kornerden gelişen atakta beraberlik golünü buldu.
Maçın genelinde Serhat Seçme ve Turgut Öcalan ile sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan Orduspor, kalan dakikalarda da gol aradı ancak 2-0’dan beraberliği bulan Yeni Mahalle 52 Spor futbolcuları kazan geçirme konusunda iyi işler yaptı ve maç berabere bitti.

Ev sahibi Yeni Mahalle 52 Spor 18 yaparken, Orduspor ise puanını 32 yaptı.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi