Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel 7 Haziran seçimlerinin yorgunluğunu balık tutarak attı.

        

 7 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilen Dr. Mustafa Adıgüzel Ankara’ya gitmeden baba ocağını ziyaret etti. Adıgüzel baba ocağını ve köyünü ziyaret etmekle kalmayıp bir de seçimin yorgunluğunu olta ile balık tutarak attı. Adıgüzel, yoğun meclis çalışmaları öncesi enerji depoladı.

 

Adıgüzel o an duygularını sosyal medya üzerinden şöyle dile getirdi; “Akören!!!! işte benim köyüm..inek güttüğüm, kır çileği, böğürtlen çalı çileği topladığım mantar topladığım çayırlar, Paşa'nın tepesi dediğimiz şimdilerde karakol olan dağda inek yayarken bugünleri şehirleri hayal ettiğim yerler, balık tuttuğum dereler..işte burası Benim köyüm.”

 

CHP Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel doğduğu köyden ve balık tuttuğu misafir deresinden Ankara’ya ilk siyasi mesajını da vermiş oldu. Evet Ankara’da da çok göl var ama biz Karadenizliler durağan gollere olta atmayız akarsularda fırtınalı denizlerde hayat buluruz.. Ankara’da bazıları için olta uygun olmayabilir avcılıkta kapan denilen başka yöntemler var karada yaşayan balıktan büyük canlılar için diyerek göndermede bulundu.

 CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel bir gönderme ve eleştiri de derelerin kurutularak çevre tahrip edilerek yapılan HES ler için yaptı. Adıgüzel HES’lerle ilgili düşüncelerini de  “Bu HES ler Ordu'nun da tüm Karadeniz’in de derelerinin boğazına sarılmış bir el gibi boğuyor coğrafyayı. Dönüştürülebilir zararsız birçok enerji kaynağı varken ah öyle doluyum ki” sözleri ile dile getirdi. Ordu Yorum/Hasan Özata/Özel Haber

 

Editör: Haber Merkezi