Başkan seçilen Hikmet Pala, “Atatürkçü Düşünce Derneği Ordu Şube'mizin 12. Genel Kurulunu yoğun bir ilgi ve katılımla gerçekleştirdik. Derneğimizin üç yıllık yeni döneminde şube başkanı olarak yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte çalışacağım. Bugüne kadar katkı sunan, emek harcayan arkadaşlarıma başta Haluk Türkmen olmak üzere çok teşekkür ederim. “ dedi.

“Günümüz Türkiye'sinde Atatürk ve cumhuriyet değerlerine ne kadar ihtiyacımızın olduğunu açık bir şekilde görmekteyiz.” Diyerek, sözlerine devam eden Pala, şöyle devam etti:

“Ortadoğu coğrafyasında Mustafa Kemal, Türk toplumuna bir nefes aldırmıştır. Bizler de bu nefesin kesilmemesi için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra ihtiyacımız, çok çalışmak ve Ordu'nun cumhuriyet sevdalısı her bir bireyinin sunacağı değerli katkılar olacaktır. Kongremize katılan Gülyalı Belediye Başkanımız sayın Ulaş Tepe, Ordu Baro başkanı sevgili  CHP İl Başkanı Sevgili Atila Şahin, CHP Altınordu İlçe Başkanı Sevgili Yelda Dalak, Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gönül, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz, Divan Kurulu başkanlığımızı yapan sevgili Bülent Akpınar, sivil toplum örgütü ve sendika temsilcilerine, ADD'nin sevgili üyelerine teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.”

ADD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

1.Hikmet Pala

2.Hülya Özkan Şahin

3.Nilhan Emeç

4.Pervin Demirel

5.Nuray Ataoğlu

6.Serdar Mahir Koçalan

7.Serkan Çelik. Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 



Editör: Haber Merkezi