ÜÇ TEMEL DAYANAK VARDIR

Aday adayları ile, parti yöneticilerinin hazır bulunduğu büyük bir kalabalığa hitap eden Yıldız, "Parti Programımız CHP ideolojisinin üç temel dayanağı olduğunu söylemektedir. CHP’nin birinci dayanağı Atatürk ilke ve devrimleridir. İkinci dayanağımız sosyal demokrasinin evrensel kurallarıdır. Üçüncü dayanağımız da Anadolu ve Trakya’nın tarihi ve felsefi değerleridir" dedi.

 
GELECEK İÇİN KENETLENECEĞİZ

 

Şimdi birbirimizin eksikliklerini, yanlışlarını seslendirme veya eleştirme zamanı değil, diyen Yıldız, " Parti ilkelerimizin oluşturduğu bu değerler çerçevesinde, yurttaşlarımızın özgürlüğü, eşitliği ve refahı için mücadele etmeye devam edeceğiz. Baskının, kutuplaşmanın, ötekileştirmenin karşısında inatla durarak, halkımızın vekaletinin hakkını vermeye devam edecek, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için kenetleneceğiz. Bu nedenle kazanan tek tek bireyler değil Cumhuriyet Halk Partisidir." diye konuştu.

 
ÖN SEÇİMİN TEMİNATIYIM


Türk demokrasisinde ve siyasi partiler yasasında olmamasına karşın üyelerle birlikte aday belirlemeyi benim de içinde bulunduğum CHP Parti Meclisinde Ordu'da ön seçim yapılması kararını alarak, örgütün talebini yerine getirdik. Şimdi birbirimizi eleştirme ve eksiklerini görme değil birlikte CHP'yi iktidar yapma zamanıdır.  CHP Ordu Örgütü’nde ön seçim yapılmasının teminatı olduğunu vurgulayan Yıldız, “Türkiye’nin geleceği açısından son derece kritik olan bu secimde, benim de üyesi olduğum Parti Meclisi, önerilerimizi dikkate alarak üyelerimizin demokratik katılımıyla ön seçim uygulamasını hayata geçirme kararı vermiştir. Ordu`da CHP`yi iktidara taşıyacak adayları belirleyecek. Üyelerimiz ayni zamanda özlemlerinin imtihanını da verecek. Hizmet, gayret, birikimlerine göre adaylarımızı en doğru şekilde belirleyeceklerinden kimsenin şüphesi yoktur” şeklinde konuştu. Ordu Yorum/ Kemal ÇEKÜÇ

 

Editör: Haber Merkezi