Altınordu Belediyesi tarafından kurulan ve hayırsever iş adamlarının katkıları ile Ramazan ayı boyunca hizmet verecek olan iftar çadırı günlük çıkardığı bin 200 kişilik yemek ile ihtiyaç sahiplerini aynı sofra altında toplamaya devam ediyor. 7´den 70´e herkesin yararlandığı Altınordu Belediyesi iftar çadırında iftar yemeğinin ardından vatandaşlara çay ikramı da yapılırken ayrıca açılan stantlarla da mini bir kitap fuarı havası yaşanıyor.

İftar yemeği dağıttı

Altınordu Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında vatandaşlarla buluşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, vatandaşlara yemek dağıtımı yaptı. Yapılan yemek dağıtımının ardından kurulan çadırda iftar açan vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Tekintaş, herkesin Ramazan Ayı’nı tebrik etti.

“Aşımızı birlikte paylaşacağız”

İftar çadırı açılış programının açılış konuşmasını yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 4 yıldan bu yana sürdürdükleri iftar çadırı etkinliği ile Ramazan Ayı’nın huzur ve bereketini hep birlikte yaşadıklarını ifade etti. Kardeşliğin sembolü olarak hep birlikte olmaya özen göstererek aynı sofrayı paylaştıklarını söyleyen Başkan Tekintaş, “4 yıldan bu yana her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz iftar çadırı etkinliğimize katkı sunan tüm iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberliğinde tüm vatandaşlarımızla bir aradayız. Biz her zaman biriz, beraberiz ve kardeşiz. Bu kardeşliğimizin sembolü olarakta hep birlikte yaşamamız aynı sofrayı paylaşmamız gerekiyor. Ramazan Ayı süresince kurduğumuz iftar çadırında aşımızı, ekmeğimizi paylaşarak hep birlikte olacağız. Çadırımızın yanında kurulan stantlarla da mini bir kitap fuarı yaşamış olacağız” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi