Orduspor’da 2016-2017 sezonunda ikinci Yalçın Gürsoy dönemi resmen başladı. Sezonun 5.haftasında Teknik Direktör Metin Altınay’ın ayrılmasının ardından tek maçlığına takımı çalıştıran Yalçın Gürsoy, Turgut Kural’la yolların ayrılmasının ardından ise 2.kez Orduspor’a teknik direktör olarak geldi.
Orduspor yeni teknik direktörü Yalçın Gürsoy ile 12 Bingölspor maçı hazırlıklarına başlarken, futbolcuların antremandaki hırsları ve istekleri maç öncesinde umut verdi. Antremanda teknik direktör Yalçın Gürsoy’un yanı sıra yardımcı antrenörler Recep Asil ve Göksin Çelik futbolcularla yakından ilgilendi.
 
Ordu’ya ve Orduspor’a yakışır futbol oynayacağız


Orduspor yeni teknik direktörü Yalçın Gürsoy, ilk idmanında basının sorularını yanıtlarken, kulübün resmi hesabından ise şunları söyledi.

”Yeniden görev aldık gibi düşünmeyelim. Öncekinde görev almamıştık. Sadece o haftalık takıma baktık. Şimdi yönetim kurulu bize uzun soluklu bir görev verecek. Orduluyuz, Ordusporluyuz. Bu takım için ben 4-5 yıldır burada çalışıyorum. Yönetim kurulu takdir etti. Bize görevi layık gördü. Yine Ordulu arkadaşları da ekibimize alarak onlarla birlikte bu takımı layık olduğu yere taşımaya çalışacağız.Orduspor’un ilk 5 haftasında oynayan kadrosunda 1-2 arkadaşımız dışında herkes burada. O zaman oynanan futbolu tekrar yaratmak için sahada mücadelemizi yapacağız. Her şeyden önemlisi, Ordu’ya ve Orduspor’a yakışır futbol oynayacağız.”
Ordu Yorum/ Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi