Dün Akkuş İlçe Başkanı Erkan Korkmaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partilerin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Yıldız, 7 Haziran seçimlerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.  “CHP iktidarında, ülkeye getireceğimiz gerçek demokrasiyi önce parti içinde işleterek adayları önseçimle belirledik" diyen Yıldız, CHP`nin iktidar olmak zorunda olduğunu, buna hem ülkenin hem toplumuzun ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Yıldız, “Son gelişmeler gösteriyor ki AKP şimdiye kadar yaratıp,  yararlandığı kaos ortamını devam ettirmek istiyor” dedi. Yıldız sözlerine şöyle devam etti: “Biz çalışmalarımızı yaptık, projelerimizi hazırladık, AKP telaş içinde, biz projelerimizi, çalışmalarımızı doğru anlatırsak CHP`nin iktidar olmaması için hiçbir neden yok.  Toplumun nasıl ötekileştirildiğinin, kardeşlik bağlarının ve birlik hissiyatının AKP tarafından ne kadar yıpratıldığı ortadadır. Toplumsal sorunlarla beraber ülkemizin ekonomik koşulları da ortadadır.

 

Nakit yardımdan esnafta kazanacak

Yıldız şöyle devam etti: “CHP iktidarında biz kömür veya makarna dağıtmayacağız, biz vatandaşımıza bu yardımları nakit olarak yapacağız. Bizim iktidarımızda, sosyal yardımlar konusunda, ihtiyaç sahibi yurttaşlarımız ihtiyaç önceliklerini kendileri belirleyecektir. Böylelikle vatandaşlarımız kendi ihtiyacı ve tercihi neyse onu alacak. Yardımlar vatandaşlarımıza nakit yapılacağı için Ordulu esnaf da kazanacak. Hiçbir vatandaşımız yoksulluk veya yoksunluk nedeniyle rencide edilmeyecektir. CHP iktidarında sosyal devlet güçlendirilecek, sosyal adalet sağlanacaktır. Gelir adaletsizliğinin ve yoksulluğun ortadan kaldırılması temel hedeflerimizden biri olarak CHP politikalarının belirleyicisi olacaktır. Biz herkesin insan onuruna yakışır şekilde yaşayacağı bir Türkiye’nin sözünü veriyoruz.

Projelerimiz AKP`yi Telaşlandırdı

"CHP`nin bayramlarda emekliye birer maaş ikramiye verecek olması AKP`yi telaşlandırmıştır. Bunun arkasından hemen bir düzenleme yaparak maaşı bin TL’nin altında olan emeklilere seyyanen 100 TL zam yapılması ile ilgili düzenlemeye girişilmiştir. Bize kaynak nerde diye soranlar telaş içinde CHP`nin projelerine karşılık önlemler almaya çalışmaktadır. Kaynak ile ilgili problem yoktur, bütün projelerimiz detaylı şekilde çalışılmış ve bilimsel olarak hesaplanmış gerçeklere dayanmaktadır.  CHP iktidarında ülke kaynaklarını, halkımız için kullanacağız, 7 Haziran`dan başlayarak halkımızın ekmeğine şimdiye kadar yapılmış tüm saldırıların hesabını da tek tek soracağız." Ordu YORUM

 

Editör: Haber Merkezi