Özel Ordu Gözde Lazer Göz Merkezi ile İmzalanan Protokol Gereği” Sosyal Güvenlik Kapsamında Özel Ordu Gözde Lazer Göz Merkezinde Yapılacak Hizmetlerde; Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Üyeleri, Stajyerleri, Oda Çalışanları ile Birinci Derece Yakınları İçin %20 Oranında, İndirim Sağlanacağı Belirtildi."

İmza töreninde konuşan Ordu Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ; “Oda üyelerimizin, stajyerlerimizin, çalışanlarımızın ve birinci derece yakınlarının ihtiyaç duyduklarında Ordu’nun göz sağlığı anlamında önde gelen kuruluşlarından Özel Ordu Gözde Lazer Göz Merkezi’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetinden indirimli olarak faydalanabilmesi için böyle bir protokol imzalıyoruz. Meslektaşlarımıza bu indirim protokolünün hayırlı olmasını diliyorum.   Ayrıca bize böyle bir imkan sağladıkları için de Gözde Lazer yönetimine teşekkür ediyorum.

İmza Protokolü Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Özel Ordu Gözde Lazer Göz Merkezi Müdürü Dr. Murat Sağlam tarafından imzalandı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi