AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören geceyi, gündüzü kendine haram kılarak seçim çalışmasını sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesinde, Organize Sanayi Bölgesinde seçmenle kucaklaştı, fabrikaları ziyaret etti. Ziyaret adresleri arasında Ordu Devlet Hastanesi de vardı. Hastane yöneticilerinden brifing aldı, hastalara acil şifalar diledi. Sıcak görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette Tören hayır duaları aldı. Aşkın Tören Ordu Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret ederek muhtarlarla buluştu.

5 yıl içinde alt yapı sorunu kalmayacak”

Muhtarlara hitap eden Tören, “Mevcut yönetimimizin hizmetlerini, programlarını ve sözlerini emanet alarak yarınlara taşıyacağız. Bu belediyeciliğin dışında yeni sözlerin söylenmesi gerektiğine inanan kardeşinizim. 5 yıl içinde Altınordu Belediyesi sınırları içerisinde beton yol, sıcak asfalt ve su problemi var diyen hiçbir muhtarım kalmayacak ve bu konuda bütün şehir eşit hizmet anlayışı ile altyapı ve ulaşım sorununu ortadan kaldıracağımızı Ak Parti iradesi ile taahhüt ediyorum. Bunu seçim vaadinden ziyade bu topraklara borcumuz olarak kabul ediyorum” dedi.

 “Toprağı da insanı da ayağa kaldıracağız”

Muhtarlarla fotoğraf çektirdikten sonra sokakta seçmenle buluşan Aşkın Tören bir çay ocağında halka hitap etti. Alkışlarla sık sık kesilen konuşmasında “Ziraat Odaları, Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Üniversiteyi bir araya getireceğiz, tarımda üreteceğiz. Fikirde üreteceğiz, sevgiyi, ticareti büyüteceğiz, topraklarımızı büyüteceğiz, hakça paylaşıp böleceğiz. Mahallelere sokaklara yol, huzur, bereket olacağız. Köy topraklarımıza cemre gibi düşeceğiz. Düştüğümüz yerde toprağı da insanı da ayağa kaldıracağız. Tek yürek olup hep birlikte üreteceğiz.  Bu şehrin 220 bin insanına ayırt etmeden, ayrıştırmadan hizmet edeceğiz.” kelimelerini kullandı. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi