Başkan Demirci, "Akkuş'u ortak akılla yöneteceğiz, klavye arkasından aslan kesilenler Akkuş'a zarar vermekte" dedi.
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Akkuşlu işadamlarına karanfil lokantasında iftar yemeği verdi. iftar programına Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar, Eski Belediye Başkanı Hami Çöpoğlu ve işadamları katıldı.
İftar sonrası konuşan Başkan Demirci, "birlikten kuvvet doğal anlayışıyla yola çıktık, hepinizin fikirleri bizim için önemlidir ama bu fikirler kahve köşelerinde değil bizimle paylaşılmalıdır, bu ilçeyi dışarıdan yazıp çizmek isteyenler, klavye arkasında aslan kesilenler Akkuşumuza zarar vermektedir" diye konuştu.
Başkan Demirci, "30 Mart'ta Belediye Başkanlığı görevi bize nasip oldu, parti rozetimizi çıkarıp tüm Akkuş'un Belediye Başkanı olarak yola çıktık, bir yerin en büyük gücü birlik ve beraberliğidir, birlikten kuvvet doğar, birlik ve beraberliğimiz güçlüyse bizi kimse yıkamaz" dedi.
Akkuş'un değerlerine sahip çıkılmadığını dile getiren Başkan Demirci,"ilçemiz için taş üstüne taş koyanlara sahip çıkmalıyız, burada ne yazık ki dedikoduya çok itibar var, bu ilçeyi dışarıdan yazıp çizenler , klavye arkasından aslan kesilenler Akkuş'a zarar vermekte, herkesin bir fikri tabiî ki vardır ve biz bunlara saygılıyız fakat bu fikirleri bizimle paylaşmak yerine kahve köşelerinde konuşmak ilçemize zarar veriyor, bu boş ve bilinçsiz konuşmalarla arpa boyu yol alamayız" şeklinde konuştu.
Akkuş ile mahallelerinin kucaklaşması gerektiğini vurgulayan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "bu ilçeyi ayağa kaldırmamız için topyekun ve ortak akılla hareket etmeliyiz, mahallelilerimizle şehirlilerimizi barıştıralım birlikte olursak başaramayacağımız mesele kalmaz" dedi.
Akkuş'ta birçok yatırım planlanmakta olduğunu belirten Belediye Başkanı Demirci, "bu yatırımların yapılması için bize arsa lazım, arsa bulamıyoruz, bu çıkmazı aşmamız lazım, masanın her köşesinden birlikte tutalım istiyoruz, bu konuda sizlerin desteğine ihtiyacımız var, yurt binası için acil arsa bulmamız lazım, bu yüksek okulun büyümesi için çok önemli, Akkuş'ta arsa sorunu aşılırsa ilçemiz birçok yatırıma kavuşacaktır dedi.
Başkan Demirci'nin ardından söz alan Akkuş Eski Belediye Başkanı Hami Çöpoğlu, "dedikodular sizin şevkinizi ve azminizi kırmasın, bizler Akkuş için elimizden gelen desteği vermeye hazırız" diye konuştu.
İş Adamı Cemil Görmüş ise, "insana yapılacak yatırım en önemli yatırımdır, bunun için Akkuş'a yapılacak yatırımlara topyekun sahip çıkılmalıdır, bu konuda biz esnaflara büyük görev düşüyor, Akkuş için taşın altına elimiz koymalıyız" dedi.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi