Ordu Yorum/Celal Yıldız/Özel Haber


Engelli otoparkına aracını park eden bilinçsiz sürücüler artık bıktırdı. Altınordu’daki Düz Mahalle Süleyman Felek Caddesi üzerine engelli araçlar için yapılan park yerine otomobillerini bırakan sürücüler tabelayı görmezden geliyor. Her gün her saat araçlarını engelli otoparkına ve kaldırımına bırakan araç sahiplerine ceza yazılıp yazılmadığı merak ediliyor.
 

Engin Tekintaş uyarıda bulunmuştu!


Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş engelli otoparkına araçlarını park eden sürücüler için “Özürlü ve engelli otoparklarına bile araç park ediliyor. Bu otoparkları kendi malı zanneden insanlar var. Bir engellinin yapabileceği en güzel şey nedir; kendine ayrılmış yere gidip rahat bir şekilde aracını park etmektir. Bırakın otomobili akülü araçlar bile yürüyeceği yer yok. Bu sıkıntıları çözeceğiz” demişti. 

Trafik polisi ceza yazmıştı


Geçtiğimiz aylarda aynı bölgeye aracını park eden sürücüye trafik polisi ceza yazmıştı. Polis memurunun aracına ceza yazdığını gören otomobil sahibi polise “Neden ceza yasıyorsun” diye sormuştu. Trafik polisi de sürücüye aracının engelli kaldırımında olduğu için ceza yazdığını söylemişti. 

Editör: Haber Merkezi