Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı aynı zamanda İskele Bahçe Tesislerinin işletmecisi Hüseyin Akdeniz kendi resmi sosyal paylaşım sitesinden yaptığı duyuruda işyerinin alkollü olduğu için yıkıldığını öne sürdü.

 Akdeniz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a isim vermeden sitem ederek, "Liman sahası içindenmiş gibi algı yaratılan, oysa liman sahasının dışında bulunan iş yerimi, sırf Alkollü Restaurant diye yok edip beni ekmeksiz bırakmaya çalışıyorsunuz" diye yazdı.

Akdeniz'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

Sizce de bir gariplik yok mu?

“Bir memleket düşünün ki; kendi insanını kendi elleriyle düşüren. Ellerin memleketlisi düşünün ki; o insanı düştüğü yerden ayağa kaldıran... Bir Belediye Başkanı düşünün ki; Yaşadığı topraklara bayrak getirmiş o insanı boğmaya çalışan, ellerin Belediye Başkanı düşünün ki; başka bir memleketten olan o insanı göklere çıkarsın, plaketler takdim etsin. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Siyasi Partilerin Genel başkanları, Bakanlar, Milletvekilleri, Müsteşarlar, Genel Müdürler, Valiler, Büyükşehir Belediye Başkanları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Muhtarlar Federasyonu Başkanları, Muhtar Dernek başkanları ve muhtarlar ile görüşmelerinde ''nerelisin sen başkan'' sorusunun karşılığında şerefle onurla ''Orduluyum'' diyen... 36 ayda 300 bin kilometre yol, 73 il, 300'ün üstünde ilçe binlerce köy ve mahalle...Ben memleketimin adını gururla söyledim. Allah'ın izniyle de bana gönül veren Türkiye'deki muhtar arkadaşlarımla birlikte söylemeye de devam edeceğim... Sayın Başkanım, sizde bir değerimiz olmaya bilir, hiç de önemli değil...Biz sizden Tanıtım Madalyası da beklemedik zaten... Liman sahası içindenmiş gibi algı yaratılan, oysa liman sahasının dışında bulunan iş yerimi, sırf Alkollü Restaurant diye yok edip beni ekmeksiz bırakmaya çalışıyorsunuz. Siz beni son gücünüzle boğmaya gayret gösteriniz. Beni boğarken aslında şehrimizi de boğacağınızı da unutmayınız lütfen... Deriz ya; bu şehir hepimizin ve bu değerler kolay yetişmiyor diye...” Ordu YORUM

Editör: Haber Merkezi