Ordu'nun sosyal alanlı ilk rezidans tipi projesi olan Belde Evler'de temel kazısının taşıyıcı sistemlerinin (IKSA) tamamlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen törenle temel atma çalışması yapılmıştı.

 

Türkiye'nin en büyük müteahhitlik firmalarından İntaya'nın öncülüğünde, İntaya-Özmen-Köksal ortaklığıyla gerçekleştirilen Belde Evler projesi 2019 yılı itibariyle İstanbul satış ofisini faaliyete geçiriyor.

 

Konuyla ilgili bilgi aldığımız proje yöneticilerinden Murad Yıldız, ''Ordulu hemşehrilerimiz, Sivaslılar ve Kastamonululardan sonra İstanbul'daki en büyük üçüncü nüfusu oluşturuyor. 2014 TÜİK verilerine göre 500 binden fazla Ordulunun yaşadığı İstanbul'da bir tanıtım ofisi açarak Ordulu hemşehrilerimizin projemizi daha yakından tanımalarını sağlamak istedik'' dedi.

 

''Bu arada, projemiz sadece Ordulular değil aynı zamanda Karadenizli hemşehrilerimiz tarafından da yakından takip ediliyor. İstanbul'da yaklaşık 2.5 milyon Karadenizli vatandaşımız var, bundan dolayı özellikle yatırım amaçlı olarak projemizi tanımak isteyen Karadenizli hemşehrilerimizi de düşündük'' diyen Yıldız, 2019 yılıyla birlikte İstanbul'da yaşayan tüm Ordululara ve Karadenizlilere İstanbul satış ofisinde hizmet vereceklerini belirtti.

 

''İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimiz kardeş projemiz olan Adım İstanbul'un satış ofisinde proje maketimizi görebilir ve satış yetkililerimizden her türlü bilgiyi alabilir'' diyerek sözlerini sürdüren Yıldız, Belde Evler İstanbul satış ofisinin Başakşehir ilçesi Kayaşehir bölgesinde yer alan, İntaya tarafından inşa edilen Adım İstanbul projesinin satış ofisiyle aynı adreste faaliyet gösterdiğini belirtti. Haber Merkezi

 

 

 

Editör: Haber Merkezi