Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarda, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kabadüz ilçesine bağlı Gürpınar, Yeşilada ve Esenyurt mahallelerini kapsayan grup yolunun tamamının asfalt ile buluştuğunu söyledi.

 

Toplam uzunluğu 12 kilometre

 

Başkan Güler açıklamasında, “Toplam uzunluğu 12 kilometre olan Gürpınar, Yeşilada Esenyurt grup yolunun Gürpınar-Yeşilada arasındaki 8 kilometrelik kısmını daha önce asfaltla buluşturmuştuk. Ekiplerimiz, Esenyurt-Gürpınar mahalleri arasındaki 4 kilometrelik kısmı da asfalta kavuşturdu. Böylelikle üç mahallemizi kapsayan grup yolunun tamamında ulaşım konforunu en üst seviyeye çıkardık. Bu yol aynı zamanda Çambaşı Yaylası’na ulaşım sağlayan karayoluna da direkt bağlantı sağlıyor. Kabadüz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

Kaya’dan başkan Güler’e teşekkür

 

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise “Esenyurt, Gülpınar, Yeşilada Mahallelerimizi birbirine bağlayan grup yolunda asfalt çalışmaları tamamlandı. Bu yol ile birlikte vatandaşlarımız konforlu bir hizmete kavuşmuş oldu. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi