Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Arıcılar Birliği’nin yeni Başkanı  Akın Çiftçi ile yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

 

27 Aralık 2016 tarihinde  Arıcılar Birliği Başkanlığına seçildiğini söyleyen  Akın Çiftçi, “Ordu'da arıcılığı hak ettiği yere getirmek bizim görevimiz. Şimdi gelinen noktada, Ordu’nun tanıtımlarında sizlerin desteğiyle arıcılık ve bal anlamında bir şeyler yapılmasını sizlerden talep ediyoruz” diyerek, Vali Balkanlıoğlu’na gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Geçimini baldan sağlayan pek çok arıcı var. Sizler de onlara yardımcı olmak, destek olmak amacıyla göreve talip oldunuz ve kazandınız. Yeni göreviniz hayırlı olsun, tebrik ediyoruz” diye konuştu.

 

Ziyarette, temiz ve kaliteli bal üretiminin önemine vurgu yapan Vali Balkanlıoğlu, bu konuda Arıcılar Birliği’ne görevler düştüğünü ifade ederek, “Arım, Balım Peteğim projesi ile Ordulu arıcılar balın kalitesini tüm dünyaya göstermiş olacak. Balın en sağlıklısını üretmek, üreticilerimizi bu konuda bilinçlendirmek önem arz ediyor. Bal, Ordu için önemli bir gelir kaynağı” dedi ve Arıcılar Birliği’nin yeni yönetimine başarı dileğinde bulundu. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi