Ligde önce Kumru sonra Aybastı deplasmanından 1-0’lık galibiyetlerle ayrılarak, arka arkaya iki deplasmandan galibiyetle ayrılmayı başaran Orduspor’da yüzler gülüyor. Ligde puanını 9 yapan Orduspor’da Teknik Direktör Mahmut Nambaş, Aybastıspor galibiyeti sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.
Takımın iki deplasmandan da galibiyet ayrılığı için mutlu olduklarını ancak zamana ihtiyaçları olduklarını belirten Nambaş ”Arka arkaya iki deplasmanda da kazandık. Bizim için güzel oldu. Biz genç ve yeni yeni bir arada oynamaya çalışan takımız. Takımın uyumu için zamana ve sabıra ihtiyacımız var. Bir arada oynama alışkanlığı kazandığımız zaman daha güzel futbol ve daha güzel sonuçlar alacağız. Galibiyeti büyük Orduspor camiasına armağan ediyoruz.” dedi.

Takımın durumunu bildiklerini, üzerlerindeki ölü toprağı atmak istediklerini belirten Orduspor Teknik Direktörü ”İçinde bulunduğumuz durumun farkında ve bilincindeyiz. Herşeye rağmen güzel günler olsun, üzerimizden ölü toprağını atıp Armamız ve formamız için terimizin son damlasına kadar mücadele eden bu şehrin çocuklarına destek verelim. Bu uzun soluklu bir yol, kayıplar elbette olacak. En sona geldiğimizde ise kazanan Orduspor olacak. Bunun için çalışıyoruz.” açıklamasını yaptı.
Mahmut Nambaş son olarak desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanı, yönetim, taraftarlar ve Büyükşehir belediye başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür etti.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi