Hayatını kaybeden Kazım Türkmen için ilk tören CHP Ordu İl Başkanlığı önünde düzenledi. Buradaki törenin ardından Türkmen’in Türk bayrağına sarılı tabutu Ordu Büyükşehir Belediyesi önüne getirildi. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, CHP Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, CHP Ordu İl Teşkilatı, Türkmen'in eş ve dostları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Kazım Türkmen bir dönem Ordu Milletvekilliği yapmıştı beraber çalışmıştık. Çok çalışkandı, Ordu ve fındık üreticisi için yaptıklarını unutmayacağız. Üç dönem belediye başkanlığı yaptığı Ordu'da önemli hizmetlerde bulundu. Kendisini her zaman saygıyla anacağız" dedi.

Törende CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da konuşma yaptı. Türkmen'in cenazesi yapılan törenin ardından Bahçelievler Ulu Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yukarı Tepe Mahallesi'nde toprağa verildi. Ordu Yorum/Neşe ÇAKAR

Editör: Haber Merkezi