Kurbanlık satıcılarıyla sohbet eden Bahtiyar, yaptığı açıklamada, gelecek Kurban Bayramı'nın herkes açısından hayırlı ve uğurlu olmasını, birlik ve beraberliğin gelişmesine, artmasına katkı sağlamasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ettiğini dile getirdi.
Bayramların birlik ve beraberlik nüvelerinin atıldığı özel günler olduğunu hatırlatan Bahtiyar şunları kaydetti: "Bu günlerde büyükler küçüklerle bir arada olur. Küçükler büyüklerin ellerinden öper. Bayram günleri, gerçekten karşılıklı kaynaştığımız, kardeşçe birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz günlerdir. Kurban Bayramı, tabi bir ibadet ama bu ibadette de paylaşarak, yoksulların da hatırlandığı, onlara da gerekli ikramlarda bulunulduğu, paylaşıldığı, sorunların asgari düzeyde indirildiği ve dertlerin paylaşıldığı bir gün. İnşallah, bu bayramı da insanlarımız kazasız belasız, kardeşçe birlik ve beraberlik içerisinde geçirirler."


“HER TÜRLÜ TEDBİRLERİ ALDIK”


Başkan Bahtiyar “Yine Belediye Başkanlığı olarak, Bayram günlerinde hemşerilerimizin sıkıntı çekmemeleri için, her türlü tedbirleri alma çaba ve gayreti içerisindeyiz. İnşallah, güzel bir bayram geçer. Kazasız, belasız bir bayram olsun. Özellikle yollardaki kazalar bizleri çok üzüyor. Bu kazaların olmamasını canı gönülden temenni ediyorum. Her zaman olduğu ve olacağı gibi kardeşlik, dostluk, iyilik, güzellik kazansın diyorum. Hayırlı bayramlar olsun."dedi.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi