OrduYorum/
CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam havayolu ile geldiği Samsun’dan Bu gün karayolu ile Ordu’ya gelerek bir dizi açılış ve CHP il kongresine katılacak. 
Kılıçdaroğlu'na Ordu Gezisinde Yerel yönetimlerden ve örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Gökhan Günaydın, Parti meclisi üyesi Volkan Canalioğlu, Parti meclisi üyesi Engin Altay, Tokat milletvekili Dr. Orhan Düzgün Samsun milletvekili İhsan kalkavan ile Giresun milletvekili Selahattin karaahmetoğlu eşlik edecekler.
     CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumartesi günü (Bu gün) karayolu ile Ordu'ya gelirken yol üzerinde Ünye ve Fatsa'da CHP İlçe binalarının açılışını yaptıktan sonra Ordu'da belediye tarafından yaptırılan Teleferiğin açılışını yapacak.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bugün saat 14.00'te CHP Ordu İl Kongresi'ne katılarak bir konuşma yapacak ve daha sonra karayoluyla Trabzon'a, oradan da havayoluyla saat 20.30'da Trabzon'dan İstanbul'a hareket edecektir.

OrduYorum/

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam havayolu ile geldiği Samsun’dan Bu gün karayolu ile Ordu’ya gelerek bir dizi açılış ve CHP il kongresine katılacak.  Kılıçdaroğlu'na Ordu Gezisinde Yerel yönetimlerden ve örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Gökhan Günaydın, Parti meclisi üyesi Volkan Canalioğlu, Parti meclisi üyesi Engin Altay, Tokat milletvekili Dr. Orhan Düzgün Samsun milletvekili İhsan kalkavan ile Giresun milletvekili Selahattin karaahmetoğlu eşlik edecekler.     CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumartesi günü (Bu gün) karayolu ile Ordu'ya gelirken yol üzerinde Ünye ve Fatsa'da CHP İlçe binalarının açılışını yaptıktan sonra Ordu'da belediye tarafından yaptırılan Teleferiğin açılışını yapacak. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bugün saat 14.00'te CHP Ordu İl Kongresi'ne katılarak bir konuşma yapacak ve daha sonra karayoluyla Trabzon'a, oradan da havayoluyla saat 20.30'da Trabzon'dan İstanbul'a hareket edecektir.

Editör: Haber Merkezi