KINIYORUZ
19 Eylül gazeteciler derneği yönetim kurulu yaptığı yazılı basın açıklamasında meslektaşımız ve Gazeteci  arkadaşımız Ayşen Türkmen in Ordu Valiliği'nin daveti  üzerine gittiği Ordu Kültür ve Sanat Merkezi nde görevini ifa etmek isterken İçişleri eski Bakanı Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin in koruması ve danışmanı tarafından engellenmesi üzücü olduğu kadar oldukçada düşündürücüdür.
Gazeteci kamu görevini yerine getirmektedir. Kamu adına görev yapan Ayşen Türkmen in daha öncede aynı koruma tarafından görevini yerine getirirken aynı hareketlere maruz kaldığı bilinmektedir.
Bu yaşanan olayların İçişleri  eski Bakanı İdris Naim Şahin in bilgisi dışında olduğunun umut eder ve bir daha yaşanmaması için gerekli adımları atmasını kendisinden beklemekteyiz.
Gazeteci ve bir bayana karşı devletin gücünü kullanan bu kişileri kınıyor, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, arkadaşımız Ayşen Türkmen’e de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.OrduYorum
19 Eylül gazeteciler derneği yönetim kurulu yaptığı yazılı basın açıklamasında meslektaşımız ve Gazeteci  arkadaşımız Ayşen Türkmen in Ordu Valiliği'nin daveti  üzerine gittiği Ordu Kültür ve Sanat Merkezi nde görevini ifa etmek isterken İçişleri eski Bakanı Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin in koruması ve danışmanı tarafından engellenmesi üzücü olduğu kadar oldukçada düşündürücüdür.Gazeteci kamu görevini yerine getirmektedir. Kamu adına görev yapan Ayşen Türkmen in daha öncede aynı koruma tarafından görevini yerine getirirken aynı hareketlere maruz kaldığı bilinmektedir.Bu yaşanan olayların İçişleri  eski Bakanı İdris Naim Şahin in bilgisi dışında olduğunun umut eder ve bir daha yaşanmaması için gerekli adımları atmasını kendisinden beklemekteyiz.Gazeteci ve bir bayana karşı devletin gücünü kullanan bu kişileri kınıyor, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, arkadaşımız Ayşen Türkmen’e de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.OrduYorum

Editör: Haber Merkezi