Alınan tedbirler ve yapılacak çalışmaları gözden geçirmek için Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Sekreter Yardımcıları Ali Erdal Gülderen, Suat Olgun, Bülent Şişman, ilçe Belediye Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Karayolları, AFAD ve OSKİ Genel Müdürü katıldı.

Yollarda 105 ekip, 423 araç hizmet verecek

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kış hazırlıkları doğrultusunda Ordu’yu 4 bölgeye ayırarak 423 araç ve 525 kişilik ekiple birlikte kar ile mücadele verilecek. Çalışmalara Karayolları, AFAD, ilçe Belediyeleri ve Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ekipleri de katılacak.

“Tüm hazırlıklar tamamlandı”

Vatandaşların mağdur olmamaları için Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Genel Sekreter Coşkun Alp, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak kış mevsimine hazırız. Tüm ekip ve ekipmanlarımız hazır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için ekiplerimiz 7/24 görev başında olacaklar. Bu kapsamda Ordu’yu 4 bölge olarak ele aldık. Her bölgemizde sorumlu olan ekip arkadaşımızın telefon numaraları biz dahil olmak üzere, ilçe belediye başkanlarımız, mahalle muhtarlarımız ve diğer kurumlarımız da olacak. Araç filomuzla yoğun kış şartlarına hazırız. Kent merkezlerinde de alt yapı konusunda gerekli hazırlıklar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Lütfen araçlarımızda kış lastiği taktıralım, zincir ve çeki halatı bulunduralım. Vatandaşlarımız yaşayabilecekleri sorunlarda 444 10 52 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirler. Önceliğimiz ise hasta ve cenaze hizmetleridir” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi