Orduspor Kadın Basketbol Takımı, birçok eksikle çıktığı ve kadrosunda sadece 6 sözleşmeli oyuncusunu maç kadrosuna alabildiği maçta, güçlü rakibi OGM Orman Gençlik karşısında farklı mağlup oldu. 
Potanın Menekşeleri, karşılaşmanın ilk dakikalarında Naile ve Sümeyya ile etili olmaya çalışsa da daha sonra Ankara ekibinde 1.19'lik Aisha Mohammed pota altını iyi kullandı ve OGM Orman Gençlik'e sayılar kazandırdı.

Cezalı Eyfel Akar, sakat Tuba Kaya, Tuğçe Kanat, Yanique Gordon, lise maçlarında olan genç Burçak Meriç'ten yoksun maça çıkan Menekşeler karşılaşmaya Naile, Sümeyya, Doğa Comba, Serenay ve Şebnem Özçelik ilk 5'i ile çıktı. Orduspor Kadın Basketbol Takımı'nda başantrenör Hakan Yiğit 5 oyuncuyu da 40'ar dakika parkede tuttu. Eksiklerden dolayı kadroya dahil olan 5 genç isim ise maçı benchten izledi.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı'nda Sümeyya Özcan 28 sayı ile maçın en skoreri olurken, diğer sayı atan isimler ise Doğa 14, Şebnem 13 ve Naile 6 oldu. Konuk ekip OGM Orman Gençlik'te ise mücadele süre alan bütün oyuncular sayı bulurken Aisha Mohammed 26 sayı ile takımının en skorer oyuncusu oldu.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı, 25.hafta sonunda 13.mağlubiyetini alırken, hafta sonu deplasmanda alt sıralarda yer alan Mersin Kurtuluş'a konuk olacak.
Ordu Yorum/ Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi