23 Nisan 2017 Tarihinde Ordu Fenerbahçeliler Derneği Abdullah Uygun Salonunda Derbi Heyecanı İçin Fenerbahçeli taraftarlar bir araya geldi. Salonu tıka basa dolduran taraftarlar büyük bir heyecanla maçı takip etti.

Derbi maçının devre arasında Ordu Fenerbahçeliler Derneği Onursal Üyesi ve Yazar Erdinç Yılmaz’ın “Azmin Zaferi” Kitabının  imza günü yapıldı. İmza günü ile ilgili bir açıklama yapan Ordu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bahadır Baş; ”Bu gün Erdinç Yılmaz Kardeşimizin imza günü için bir aradayız. Kendisi büyük bir emek ve caba ile bu kitabı hazırladı. Kendisi çok kitap okuyan bir kardeşimiz. Okuduğu kitapları sosyal medyadan takip ediyoruz. Onun bu azmi bu gayreti hepimiz için örnek olacak bir durum. Bir başarı öyküsü yaptığı. Geçirdiği rahatsızlığa, fiziksel engelline rağmen o kendisi ile barışık mutlu ve çevresine enerji saçan birisi. Belki bu gün çok kimse farkında değil ama gelecekte başarı öyküsü yazılan insanlar arasında yer alacağına inanıyorum. O aynı zamanda yaşam enerjisini Fenerbahçe den alan bir kardeşimiz. Onun için Fenerbahçe Galatasaray Derbi maçında imza günü hazırladık. Maçın devre arasında yaptığımız bu imza gününün Fenerbahçe’mize uğurlu geleceğine inanıyoruz.” dedi.

 

Kas hastalığı nedeniyle parmaklarını kullanmakta zorluk çeken ve dizüstü bilgisayarında sadece iki parmağını kullanarak hayatını satırlara döken Erdinç Yılmaz Kitabının önsözde şöyle özetlemiş: "İki parmağımla harika şeyler yaptım. Yürüyemiyorum, konuşamıyorum ama kendimi kitap sayfalarına döktüm. Bu kitapta anlatmak istediğim şey, azim edilince yapılacak çok şey vardır. Ben iki parmağımla hayatımdaki zorlukları, acıları, çileleri ve mutlukları anlatmaya çalıştım." Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi