Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), KOSGEB ve Altınordu Belediyesi ortaklığıyla hazırlanan Fuarın sona ermesinin ardından fuara katılan yazar ve yayınevleri için Altınordu Belediyesi tarafından kapanış programı düzenlendi.

Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı’nın kapanış programında konuşan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, fuarın amacına ulaştığını söyledi. Konuşmasında kitap fuarlarının önemine vurgu yapan Başkan Tezcan, “Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı 10 gün süreyle vatandaşlarımızı kitapla buluşturdu. 7’den 70'e herkes Kitap Fuarı’na ilgi gösterdi. Kitap Fuarları beni çok mutlu ediyor. Fuara katılan insanların evlerine kitap götürmesi hem kendileri hem de çocukları için büyük bir miras. Aynı zamanda fuarda yer alan yayınevlerinden aldığımız geri dönüşlere baktığımızda ise fuarın amacına ulaştığını görüyoruz. Fuarın amacına ulaşması bizi çok sevindiriyor. Bu vesile ile Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programda bir selamlama konuşması yapan Yazar Alişan Kapaklıkaya, Ordu Ulusal 1. Kitap Fuar’ına hayran kaldığını belirtti. Kapaklıkaya’nın ardından söz alan Hayat yayınları sahibi Hayati Bayrak ise konuşmasında, Ordu Ulusal Kitap Fuarı’nın her geçen yıl üzerine koyarak ilerlediğini ve ilerleyen dönemlerde Türkiye’nin en iyi kitap fuarı olması temennisinde bulundu. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi