Görevi devralan yönetimde Arif Gündüz, Orhan Gündoğdu, Gökhan Gül, Burcu Berna Turan ve Telat Şahin yer aldı. Türk Kızılay Ordu Şube Başkanı Enginyurt, görevi üstlenmenin memnuniyetini ve gururunu yaşadıklarını belirterek "Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu onurlu görevi hakkıyla yerine getirmek için durmadan çalışacağız." dedi.

150 yıllık mazisi olan karagün dostu Kızılay'ın misyon ve vizyonunun bilincinde olduklarını kaydeden Kızılay Ordu Şubesi Başkanı Birnur Fatma Enginyurt, "Bu bir bayrak yarışıdır, hizmette devamlılık esastır. Görevi devralan bizler yapılan hizmetleri daha ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız. Bu vesile ile bizden önceki yönetime teşekkür ediyoruz. Kendilerinin tecrübelerinden yararlanmak isteriz“ şeklinde konuştu.

Enginyurt’tan Ordu’ya çağrı

 Ordu halkına seslenen Başkan Enginyurt, "Tüm halkımızla el ve gönül birliği içinde çalışacağız. Kızılay'ın tarihi misyonuna uygun olarak Ordu'da hakettiği yere taşıyacağız. Hiçbir ayrım gözetmeden imkanlarımız dahilinde halkımıza hiznet edeceğiz. Kara günlerinde halkımızın yanında olmamız güçlü olmamıza bağlıdır. Bunun için tüm halkımızı Kızılay'a destek olmaya davet ediyorum. Bizler tüm kamu ve özel kuruluşlarımızla işbirliği ve dayanışmaya içinde olacağız. Bu sayede birlik ve beraberlik içinde başarılı olacağımızın idrakindeyiz. Bu vesile ile yeni yönetimimizin Ordu'muza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz“ diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi