Merkezi İstanbul’da bulunan Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Sabri Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

 

27 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında ORDEF Başkanlığına seçilen Sabri Çelebi ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan Vali Seddar Yavuz, ORDEF’in yeni yönetimine başarı dileğinde bulundu.

 

Vali Yavuz, ”Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman söylediğimiz bir husus var. Biz, ortak aklı, birlikte hareket etmeyi çok önemsiyoruz” diyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu şehri hep beraber yöneteceğiz. Ordulu tüm kardeşlerimizin bu yeni dönemde üzerine düşen görevi fazlasıyla yapacağı konusunda bir tereddüt de görmüyorum. Önümüzdeki 8-10 yıl, Ordu açısından çok önemli. Bu süreç, bizim nerede olacağımızı belirleyecek bir süreç olacak.”

 

ORDEF organizasyonunda İstanbul’da yapılan “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliğinin de gündeme gelmesi üzerine görüş ve düşüncelerini paylaşan Vali Seddar Yavuz, “Ordu Tanıtım Günleri’nin konseptini ve içeriğini değiştirmeliyiz. Ordu şehrini markalaştırmalıyız. Onun için de bundan sonra düzenlenecek Ordu Tanıtım Günlerinde, ilimizin marka olmuş ürünlerini mutlaka bu etkinliğe taşımalıyız.  Ayrıca, kültürel değerlerine ve turizm destinasyonlarına da bu etkinliğimizde yer vermeliyiz.  Bu bir tanıtım faaliyetidir. Çok daha güzel ve farklı bir organizasyon yapmak için Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, ticaret ve sanayi odaları, ticaret borsaları, organize sanayi bölgesi yönetimi ve ORDEF yönetimi bir araya gelerek, geniş bir katılımla beyin fırtınası yapmamız lazım. Ortak aklı oluşturmamız lazım.” dedi. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi