Ordu Yorum/Celal Yıldız/Özel Haber

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, ilçedeki devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Şuan ki en önemli iki projenin sanayi sitesi ile 50 yataklı devlet hastanesi olduğunu belirten Kiraz, bu hizmetlerin kısa süre içinde Korganlı vatandaşlara kazandırılacağını kaydetti. “Özellikle sanayi sitesi konusunda vatandaşların talepleri var” diyen Kiraz, “Yaşanabilir Korgan için çalışıyoruz” dedi.


Korgan hastanesine kavuşacak


50 yataklı Devlet Hastanesi’nin kısa süre içinde Korgan’a kazandırılması için çabaladıklarını bildiren Tuncay Kiraz, Korgan Belediyesi olarak 50 yataklı Devlet Hastanesi’nin yerini aldık ve Sağlık Bakanlığı’na teslim ettik. Projesi çizim aşamasında. Arkadaşlarımız projenin 120 günde biteceğini söyledi. İnşallah proje bittikten sonra 50 yataklı bir hastaneyi ilçemize kazandırmış olacağız. Bu süreç içinde Enver Yılmaz ve milletvekillerimizin katkısı büyük oldu. Korgan adına kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


“Sanayi sitesi sorununu çözeceğiz”



Korgan’daki en büyük sıkıntılardan birinin sanayi sitesi olduğu vurgulayan Kiraz, “Sanayi sorunu 27 yıllık bir mesele. Bizden önceki arkadaşlarımız sanayi sitesinin yerini almışlar. Bizde alanı biraz daha büyüttük. Sanayi sitesini de tamamlayınca Korgan’ın önemli sorunlarından bir tanesi bitmiş olacak” ifadelerini kullandı.


“Vatandaşların talepleri var”


“Korganlı vatandaşlar sanayi sitesini özellikle istiyor” diyen Tuncay Kiraz, “Sanayi sitesinin olmaması sıkıntı büyük yaratıyor. Mobilyacı, tamirci ve atölyeci esnaflarımız ilçenin merkezinde olunca bizi zorluyor. Korgan’ın daha yaşanabilir bir yer olması için ağır sanayicilerimizin bir yere toplanması gerekiyor. İnşallah bu çalışmamızda kısa sürede bitecek” açıklamalarını yaptı.






Editör: Haber Merkezi