Orduspor’da Turgut Kural’ın koltuğu kırıldı. Kural, Orduspor’un başında çıktığı 5.maçında 4.yenilgisini aldı ve ligin dibinde kalmaya devam etti. Metin Altınay’dan sonra büyük umutlarla takımın başına getirilen Kural’ın takım için yetersiz oluşuna tepkisiz kalan yönetimin hafta içi bir yol haritası çizmesi bekleniyor.
Karşılaşmada ise Payasspor erkenden goller bularak maçın kontrolünü ele geçirdi. İlk 15 dakikada 2-0 yapan Payasspor’da 40.dakikada Eşref Koçak ikinci sarı kartla oyundan atıldı ve Orduspor bu dakikadan sonra etkili olmaya başladı. Emre Gemici 67.dakikadaki golü ise yeterli olmadı.

Stadyum: Payas İlçe
Hakem: Lütfullah Aslan
Payasspor: Ahmet, Resul, Eşref, Cumaali, Hüseyin, Muhammet Ali, Furkan Taşçı, Tevfik Şanver, Deniz, Oğuzhan Baykal, Abdullah
Orduspor: Mertcan Elik, Arda Arslan, Yunus Şimşek, Burak Demireğen, Asımcan Çaykıran, Altan Kılıç (Dk.45 Furkan Mızrak), Doğancan Aynacı, Burak Özsoy, Mehmet Batuhan Şenel (Dk.45 Ahmet Kuru), Murat Torun (Dk.75 Muhammet Can Öztürk), Emre Gemici
Goller: Dk. 8 Oğuzhan, Dk. 15 Muhammet Ali (Payasspor) Dk.67 Emre Gemici (Orduspor)
Sarı Kartlar: Altan Kılıç, Burak Demireğen (Orduspor)
Kırmızı Kart: Dk.40 Eşref (Payasspor)

MAÇTAN DAKİKALAR
Dakika 8: Maçın ilk pozisyonunda savunma arasına atılan topta Mertcan çıkıp çıkmamakta tereddüt edince Oğuzhan kalecinin üzerinden aşırdı ve golü yaptı 1-0.
Dakika 15: Payasspor’da sağ kanattan yapılan ortada Muhammet Ali iyi yükseldi ve farkı ikiye çıkardı 2-0.
Dakika 18: Orduspor’da Murat Torun yapılan ortaya iyi bir röveşata vuracakken darbeyle yere düştü. Karşılaşmanın hakemi ceza sahası içinde olan pozisyona devam dedi.
Dakika 25: Orduspor’un atağında Burak Demireğen’in şutu defanstan dönerken Ordusporlu utbolcular penaltı bekledi ancak devam karar geldi.
Dakika 28: Kontra atakta rakibi az adamla yakalayan Orduspor’da Burak Özsoy’un pasında Batuhan müsait pozisyonda topu auta gönderdi.
Dakika 55: Murat Torun’un sağ çaprazdan şutunda kaleci son anda çıkardı.
Dakika 61: Yunus Şimşek uzak mesafelerden sert ve düzgün bir şut çekti, kaleci son anda köşeden kornere çeldi.
Dakika 67: Ceza sahası içimde oluşan karambolde son olarak Emre Gemici topa dokundu ve farkı 1’e indirdi.
Dakika 73: Sol kanattan yapılan ortada Arda Arslan arka direkte bomboş pozisyonda kötü bir kafa vuruşu yaptı.
Dakika 85: Orduspor’un doldur boşaltla etkili olduğu dakikalarda Ahmet Kuru’nun kafa vuruşu başarılı olmadı.

Ordu Yorum / Samet Karadağ

Editör: Haber Merkezi