Kurtulmuş, referanduma destek kampanyasını başlatmak üzere bugün Ordu’ya gelecek. İki gün boyunca Ordu’da olacak Kurtulmuş, il koordinasyon kurulu toplantısına başkanlık edecek ve belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.

Sivil toplum ve basın yayın kuruluşlarının temsilcileriyle de toplantılar yapacak Kurtulmuş, esnaf ziyaretinde de bulunacak. Anayasa değişikliği için yapılacak referanduma “Evet” kampanyasını partilileriyle birlikte başlatacak Kurtulmuş, değişikliğin Türkiye’ye neler kazandıracağını hemşehrilerilerine anlatacak.

Kurtulmuş, kentteki temasları sırasında Ordululara bazı müjdeler de açıklayacak. Ordu ekonomisine olumlu katkı sunması beklenen müjdelerin, ekonomik, kültürel, sosyal, turizm ve daha pek çok alana da yansımasının olması bekleniyor.

Ordu’da, daha modern ve konforlu sağlık tesisleriyle sağlık hizmetlerinde kalite arttı, koğuş sisteminden konforlu oda sistemine geçildi. Yeni atanan uzman doktorlar ve hemşirelerle vatandaşların bu alanlardaki beklentileri de karşılandı. 2017 içerisinde de 800 yataklı büyük bir şehir hastanesinin inşaatına başlanması bekleniyor.

Ordu-Giresun Havalimanının çevre düzenlemeleri kapsamında, 18 milyon liralık proje hazırlandı. Proje, 2017 yatırım programına alındı. Ayrıca, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un girişimleriyle  Ordu-Giresun Havalimanı, 2017’de, A sınıfı seyahat acentelerine verilen uçak başı 6 bin dolarlık yakıt desteği kapsamına alındı.  Bu teşvikle birlikte yerli ve yabancı turistlerin Ordu’ya ilgisinin daha da artması bekleniyor. Ordu Yorum

 

 

Editör: Haber Merkezi