Ordu 1.Amatör Lig'de Play-Off'ların gediklisi olan, yakın zamanda şampiyon olmasına rağmen bir üst lige yükselemeyen Ulubey Belediyespor'un elinden Covid-19 tuttu. Covid-19 kararları neticesinde yerel ligden Bölgesel Amatör Lig'e alınan takımlardan birisi olan Ulubey Belediyespor, tarihinde ilk kez BAL'da mücadele edecek.

Teknik Direktörlük koltuğuna Yalçın Gürsoy'u getirdikten sonra transfer çalışmalarına başlayan Ulubey Belediyespor, Kulüp Başkanı Soner Poyraz iyi bir takım kurduklarını belirtti. Yeşil-Siyahlı takımın başkanı Poyraz yaptığı açıklamada: ''Ulubey Belediyespor olarak biz yıllardır bu anı bekledik. Özellikle son 10 yıldır almış olduğumuz başarılar ortada. İlk kez Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceğimiz için bizleri sıradan bir takım olarak görebilirler. Ama bizim bu işe ne denli önem verdiğimiz yaptığımız transferlerden belli. Bizlerin başarısı için çabalayacağına inandığımız futbolcuları transfer ettiğimizi düşünüyorum. Liglerin başlamasını dört gözle bekliyorum. Bana göre şampiyon olabilecek bir kadro kurduk.'' dedi.

1966 yılında kurulan Ulubey Belediyespor, bu sezon sahaya çıkması halinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'de Ordu'yu temsil edecek.
Editör: Haber Merkezi