Cumhuriyet Halk Partisi’nden iki aday daha milletvekili aday adaylıklarını parti il binasında yaptıkları toplantıyla duyurdu.

“Bizi eşit şekilde yarıştırın”

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda ilk açıklamayı yapan Hüseyin Avni Şeker; ön seçim kararından ötürü tüm partilileri tebrik ederek; şöyle konuştu; “ Zor bir virajdayız. Cumhuriyetin kazanımlarının nasıl talan edildiğine eşe, dosta nasıl peşkeş çekildiğine şahit olduk. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında 77 milyon yurttaşımızın yüzü gülecek. Oy verenler yandaş, oy vermeyenler düşman olmayacak. Sevgili il başkanım, ilçe başkanım sizlere inanıyoruz. Bu ön seçimde bizleri eşit şekilde yarıştırın. Bu süreçte parti binalarımızdaki heyecanı, coşkuyu ön seçim sonrasında da sergilersek, sıralamaya giren ve giremeyen bütün aday adaylarımızla el ele seçim meydanlarında halkımızla birlikte olduğumuzda bilin ki iktidarız. Örgütümüze güveniyorum.”

“Birikimleri paylaşmak istiyorum”

Seçimin önemine değinerek söze başlayan İsa Maral ise şöyle devam etti: “Devletin temel kurumlarının tahrip edilmesini hep birlikte görüyoruz. Eğer başarısız olursak önümüzdeki 5-6 yıl karanlık bir ülke haline dönmemiz an meselesi. Bugün bize hukuksuzluk dayatılmak isteniyor. Bu anlamda  Cumhuriyetin tek kalesi olan CHP’de birleşmemiz gerekiyor. Bilgi birikimlerimi halkın hizmetine sunmak için  milletvekili adayı olmak istiyorum. Hiçbir şey imkansız değil. Şuan Türkiye’ye kaynak savurganlığı öğretiliyor.  İktidar olma yolunda tüm CHP’lilerin gerekli gayreti göstereceğine inanıyorum.” Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi