Spor Toto 3. Lig 2.nci grup temsilcisi Yeni Orduspor Kulübü ile Medical Park Ordu Hastanesi’nin yaptığı anlaşma doğrultusunda, 2017 – 2018 sezon sonuna tüm branşlarda sağlık hizmetlerinden yararlanmasına karar verildi. İş birliği ile Yeni Orduspor Kulübü bünyesinde bulunan tüm sporcuların sağlığı ve buna dair tüm sorumluluklar Ordu’nun önde gelen hastanelerinden biri olan Medical Park Ordu Hastanesi güvencesine teslim edildi.

“Başarılı işlere imza attılar”

İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış, Yeni Orduspor Kulübü’nün ligde başarılı olması için el birliğiyle çalışacaklarını dile getirerek “ Medical Park Ordu Hastanesi olarak her daim sporun ve sporcunun yanında olduk. Bizlere sponsorluk anlaşması teklifi geldiğinde teklifi kabul ederek hemen çalışmalara başladık.  Çünkü spor hayatın bir parçasıdır. Sağlıklı nesiller yetişmesi için spor kültürünü ve bilincini aşılamanın çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bizlerde bu kapsamda Yeni Orduspor Futbol takımını yakından takip ediyoruz. Kısa zamanda başarılı işlere imza attılar ve daha büyük işlere imza atacaklarına inanıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

“Futbolcularımızın sağlığı bizler için çok önemlidir”

Yeni Orduspor Kulüp Başkanı Faruk Zavalsız ise Medical Park Ordu Hastanesi ile sponsorluk işbirliğine gitmekten dolayı mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Bu birliktelik dahilin de Yeni Orduspor Kulübü’nün tüm sporcularının sağlık, bakım ve güvencelerini de Türkiye’nin önde gelen sağlık kurumlarından Medical Park güvencesine teslim ediyoruz. Yeni Orduspor kulübü olarak sporcularımızla omuz omuza girdiğimiz tüm mücadelelerde yanımızda böylesi kuvvetli oyuncu daha görmek bizlere güç veriyor. ‘Sağlık Sponsoru’ Medical Park’a Yeni Orduspor ailesine hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi