CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ordu Milletvekili Yıldız, seçim çalışmalarını Aybastı'da sürdürdü.  Seçim çalışmaları çerçevesinde Aybastı'yı ziyaret eden Yıldız, ilk olarak Aybastı İlçe binasında, İlçe Başkanı Okan Aydın, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle biraraya gelerek seçim sürecindeki çalışmaları değerlendirdi.

Hazırlanan projelerin toplumda karşılık bulduğunu belirten Yıldız, CHP'nin seçim beyannamesinden sonra ekonominin seçimlerin gündemine oturduğunu, diğer partilerin de ekonomik programlara ağırlık verdiğini belirtti. 

Yıldız şöyle devam etti: "Seçim Beyannamemizde açıklanan projelerin yanı sıra, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından son açıklanan "Merkez Türkiye" projesiyle de Türkiye'nin jeopolitik konumundan üst düzeyde yararlanarak ülkemizi lojistik, Ar-Ge, finans ve bilim merkezi haline getireceğiz. Bu projeyle ülkemizin geleceğine dair bir program ve vizyon ortaya koyuyoruz. Ülkemizin üstünlüklerimizi bizim avantaja dönüştürmemiz ve ülkemizin rekabet gücünü arttırmamız gerekiyor. Biz gücümüzü kullanırsak, genç nüfusumuzun potansiyelini kullanabilirsek Türkiye bölgenin ve dünyanın önemli bir ülkesi haline gelecektir. Küresel dünyada söz sahibi olacaktır. " ifadelerini kullandı. 

Parti'de yapılan toplantının ardından Aybastı'da vatandaşlarla çay içip sohbet eden ve CHP'nin projeleri hakkında bilgi veren Yıldız daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak, ziyaretini noktaladı. Ordu YORUM

 

Editör: Haber Merkezi