Ordu Yorum/Celal Yıldız

2. Organize Sanayi Bölgesi konusunda ciddi bir mesafe kaydedildiğini belirten AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, “2015 yılının müjdeli haberlerinden bir tanesi de 2. OSB olacak” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal yapımı süren Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) binasını ziyaret etti. Oda Başkanı Servet Şahin ve Oda Meclis Başkanı Ufuk Ünal’dan bilgi alan Milletvekili Ünal, binanın Ordu’ya çok şey katacağının altını cizdi.. Fatih Han Ünal ayrıca Ordu’nun 2. Organize Sanayi Bölgesi’ne yakında kavuşacağı müjdesini verdi. Yerle ilgili bilgi vermeyen Ünal, “OSB yerini söylersek arsa fiyatlarında artış olur. Onun için yeri şimdilik gizli tutuyoruz” dedi.


“Yerini söylersek arsa fiyatı artar”


“Ordu’daki Organize Sanayi Bölgesi’nin genişlemesi lazım” diyen Ünal, “Arsa konusunda arayış içindeydik ama ciddi mesafe kat ettik. Yapılan görüşmeler neticesinde son aşamaya geldik. 2015 yılının müjdeli haberlerinden bir tanesi de 2. OSB olacak” dedi. Yer hakkında bilgi vermekten kaçınan Fatih Han Ünal, “Sanayi Bölgesi Karadeniz-Akdeniz Yolu üzerinde olacak. OSB’nin yapılacağı yeri söylesek çevredeki arsa fiyatlarında artış olur” açıklamalarını yaptı.


Şahin, Ünal’a bina hakkında bilgi verdi



Binanın 6 bin metrekare ve 5 katlı olacağını kaydeden OTSO Başkanı Servet Şahin, toplam 5 bin 892 metrekare kapalı alana sahip olacak yeni hizmet binasının inşaatının iki aşamada gerçekleşeceğini bildirdi. Şahin, ilk etap çalışması olan kaba inşaatın 2014 yılı sonuna kadar teslim alınacağını vurguladı. Milletvekili Fatih Han Ünal’da yeni OTSO binasının Ordu’ya çok şey katacağını ifade etti.



Editör: Haber Merkezi