MHP Altınordu İlçe Başkanı Osman Sıldır yaptığı açıklamada partisinin İl kongresi hariç, 19 ilçe de bütün kongrelerini tamaladıklarını söyleyerek; “İlçe Başkanı olmadan önce yönetim kurulu üyesi olmam nedeniyle 21. Dönem Ordu Milletvekilimiz Cemal Enginyurt, İl Başkanımız Köksal Yılmaz ve bayrağı devraldığım Murat Kaçak kardeşimle birlikte bütün ilçelerde ki kongre süreçlerini takip ettim. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, yoğun ilgi ve teveccüh gösteren bütün partili, partisiz arkadaşlarıma teşekkürü şahsım ve partim adına bir borç biliyoruz” dedi.
Sıldır, ayıran değil, ayrıştırıcı olan değil, birleştirici ve bir olmak için mücadeleye devam edeceğini belirterek şöyle devam etti; “30 Mart yerel seçimlerine ilk startı 20 ay öncesinden veren parti biz olduk. Bu seçim esasında bize ders olmuştur. İhanetin aynası, aramızdaki nifakları, ülkücü olmayıp da sözde ülkücü ayağına yatarak kuyumuzu kazanları görmüş, tanımış olduk. Allah bize bu nifakları gösterme lütfunu gösterdiği için kendimizi bir bakıma da şanslı görüyoruz. En azından iktidar yoluna çıktığımız 2015 yılı genel seçimlerinde işte bunlardan arınarak emin adımlarla MHP’yi inşallah iktidar yapacağız. Ordu’da Milliyetçi Hareketin yükselişi asla engellenemeyecek. Çünkü bu sefer buna kimsenin gücü de zaten yetmeyecek” diye konuştu.
37 kişilk yönetim kadrosu ile Ordu’ya yayıldıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Sıldır; “Kongre sonrasında yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızın isimlerini basınla paylaşmıştık. Şimdi her birirmiz ayrı bir nefer olarak Ordu’nun her tarafına yayılmış bulunmaktayız. Hedefimiz irkilmek, bir olmak, diri olmak ve hep birlikte MHP’yi iktidar yapmaktır. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olacak İnşallah. Ne Mutlu Türküm Diyene” şeklinde konuştu.
Sıldır yakın bir tarihte de Ordu basını ile biraraya gelerek seçim çalışmaları hakkındaki projeleri de kamuoyu ile paylaşacağını ayrıca sözlerine ekledi.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi