Vücut Geliştirme Fitness Türkiye Şampiyonası Milli Takım seçmeleri İstanbul TÜYAP’ta yapıldı. Ordu’yu temsilen de milli sporcu ve fitness antrenörü Hüseyin Pişken iki sporcuyla katıldı. 2015 yılında yapılan Vücut Geliştirme Fitness Türkiye Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde birinci olarak Güney Amerika’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda, Türkiye’ye Dünya 8.si olma gururunu yaşatan Fatsa Life Fitness Spor Salonu antrenörü Hüseyin Pişken, bu kez de öğrencileriyle gururlandırdı.
Gençler Atletik Fizik kategorisinde sporcu Serkan Gümüş, 38 kişi içerisinde ilk 3’e girerek milli takıma seçilmeye hak kazanırken; Hard Body Building Büyükler 100 kg kategorisinde yarışan Burak Çelebi ise Türkiye 6.’sı oldu. Sporcu Serkan Gümüş Kasım ayında Romanya’da yapılacak Dünya Şampiyonası’na katılacak. 

Hedef Fatsa’yı gururlandırmak!
Yarışma için hazırlıklarının halen devam ettiğini söyleyen antrenör Hüseyin Pişken, “Vücut sporu gerçekten çok sağlıklı bir spordur. Bu sporu en iyi şekilde yapıp ülkemiz adına önemli dereceler kazanmak ve kazandırmak istiyorum. 45 yaşında irade, hırs ve düzenli çalışma neticesinde Türkiye birincisi ve Dünya sekizincisi oldum. Çalışmalarıma aralıksız devam edip milli takıma sporcu kazandırmak ve ülkemizi tekrar gururlandırmak için öğrenciler yetiştiriyorum. Bu gurur verici bir tablo benim için çok önemli. Fatsa’yı ve Türkiye’yi onurlandırmak, gururlandırmak için çalışıyoruz. Bizi takip eden, gönülden destekleyen dostlara, arkadaşlara, Fatsalı hemşehrilerimize candan teşekkür ederim. Sizlerin destekleri bizler için çok önemli.” şeklinde konuştu. Ordu Yorum/ Yasemin Kuzu/özel

Editör: Haber Merkezi