Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Güler, “ %90 oranında tamamlanan projenin betonarme ve çelik konstrüksiyon işleri ve betonarme imalatlarına ait kenet çatı işleri tamamlandı.
İnce ve kaba inşaat işleri, sandviç panel duvar bölmeleri, alçı sıva ve boya işleri, çelik merdiven işleri, tüm ıslak hacim imalatları ve montajı yapıldı. Saha dolgusu peyzaj kotuna kadar %90 oranında tamamlandı. Tüm binaların temiz su, pis su, havalandırma, soğuk hava depoları imalatları ile kesim için gerekli hatlar (monoray, ikiz ray sistemleri) yapıldı. Tüm binaların zayıf akım ve kuvvetli akım tesisat işleri (UPS, Yangın, Jeneratör kamera, telefon, data vs. )tamamlandı.

“Kaliteli ve sağlıklı eti vatandaşlarımıza sunacağız”

Ordu’nun bütün et ve et ürünleri ihtiyacının bu tesisten karşılanacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’nun et ve et ürünleri noktasındaki bütün ihtiyaçları bu tesisimizden karşılanacak. Bu tesis kesimhanenin yanı sıra hayvan pazarı olarak da hizmet verecek. Çalışmalarda sona geldiğimiz tesis tamamlandığında hemşehrilerimize kaliteli ve sağlıklı et sunmuş olacağız” dedi.Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi