Gerçekleşen törene Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli, Meclis Üyeleri ile ihaleyi alan firmaların yetkilileri katıldı.
 Törende, Cumhuriyet Mahallesi'ne 3 Bin 35 Metrekare, Kumbaşı Mahallesi 4 Bin 384 Metrekare, Şahincili Mahallesi 500 Metrekare ve Akyazı Mahallesi Kenan Sözer Parkı 2 Bin 745 Metrekare park alanı yapılacağı belirtildi.
 İmza töreninde konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hedeflerinin 2016 yılında 26 Bin metrekarelik alanı milletin hizmetine sunmak olduğunu belirtirken" Altınordu Belediyemizin önümüzdeki 4 ay içerisinde sonuçlandırılmak ve milletimizin hizmetine sunulmak üzere ihalesi yapılan 4 ayrı parkımızın yer teslimini gerçekleştiriyoruz. 2014-2015 yılların da Altınordu İlçemizde 24 Bin metrekare yeni yeşil alanı milletimizin hizmetine sunduk.  Bu yılki hedefimiz 26 Bin metrekarelik yeni donatılar, yeşil alanlar ve hizmet alanlarını milletimizin hizmetine sunmaktır. Müteahhit arkadaşlardan teslim aldıkları işi belirtilen süreden daha önce bitirmelerini istiyoruz. Toplamda 800 Bin TL'lik yatırım yapacağız.  4 mahallemizde milletimizin de görsel olarak beğeneceği park inşa edeceğiz. Cumhuriyet Mahallesi'ne 3 Bin 35 Metrekare, Kumbaşı Mahallesi 4 Bin 384 Metrekare, Şahincili Mahallesi 500 Metrekare ve Akyazı Mahallesi Kenan Sözer Parkı 2 Bin 745 Metrekare park oluşturacağız. Büyükşehir'in kalbi Altınordu ilçemizde yaşayan 200 bini aşkın hemşehrimize bu çalışmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
 Başkan Tekintaş'ın konuşmasının ardından yer teslim protokolü Başkan Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli ve ihaleyi alan firma yetkililileri tarafından imzalandı. Ordu Yorum
 
 
 
 
             

Editör: Haber Merkezi