Corona virüs nedeniyle iptal edilen tüm sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi ‘Evde Kal’ çağrısına uyan vatandaşlar için sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın konseri vermeye başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda düzenlenen ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Coşkun Çağlıyan sunumuyla gerçekleştirilen konser Şef Alper Yavuz tarafından yönetildi.

 

Konser OBB sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile yeniden kurulan Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Önemli gün, hafta ve etkinliklerde görev alan, verdiği konserlerle izleyenleri kendisine hayran bırakan ekip, bu sefer covid-19 virüsü nedeniyle uzun süredir evlerinde olan vatandaşlar için konser düzenledi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda gerçekleşen konserde sosyal mesafe kuralı uygulandı. Düzenlenen konser Ordu Büyükşehir Belediyesi kurumsal hesaplarından da canlı olarak yayınlandı.

 

Birbirinden güzel eserler izleyicilerle buluştu

Birbirinden güzel eserleri sosyal medya üzerinden vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının bu güzel gecesine, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Coşkun Çağlıyan da okuduğu şiirlerle eşlik etti. Birçok beğeni ve yorum alan canlı yayın 3 saat sonra sona erdi. Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi