Ordu Mali Müşavirler Odası Cumartesi Günü Mehmet Gürten’in sunumuyla meslek mensupları, stajyerler ve muhasebe ara elemanları için Oda Toplantı Salonu’nda 9 saatlik ‘‘Uygulamalı Orta ve İleri Düzeyde Excel Eğitimi” düzenlendi. Eğitime Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez, Oda Saymanı Orhan Murat Gür, Denetleme Kurulu Başkanı Tuncay Uzunçakmak, TESMER Yönetim Kurulu Sekreteri Erdal Yücel, meslek mensupları, stajyerler ve muhasebe ara elemanları olmak üzere 42 katılımcı katıldı.

Açılış konuşması yapan Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez yaptığı açıklamada; “Excel Eğitimi başvurularını ilk defa odamız internet sitesinde rezervasyon ile gerçekleştirdik. Planlamış olduğumuz bu eğitimlere meslektaşlarımızın ilgilisi çok fazladır. Üyelerimizin uzmanlık alanındaki gelişmeleri için bu eğitimleri çok önemsiyoruz. Üyelerimiz, stajyerlerimiz ve muhasebe meslek ara elemanları için düzenlemiş olduğumuz “Uygulamalı Orta ve İleri Düzeyde Excel Eğitimi” sayesinde eğitime katılanların Excel programını daha etkin kullanmaları, Excel konusunda kendisini geliştirmeleri, Excel’in işlevlerini kullanmaları ve Excel’deki bilinmeyen ipuçlarını keşfetmelerinin sağlanmasını arzulamaktayız. Eğitimimizin verimli bir şekilde gerçekleşmesi temennisiyle, eğitimimize katılım gösteren meslektaşlarımıza, stajyer arkadaşlarımıza ve büro çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum”dedi.

Eğitimde, Verilerle Çalışmak, Biçimlendirme Çalışmaları, Sayfalarla Çalışmak, Yazdırma İşlemleri, Grafik Çalışmaları, Hızlı Erişim Araç Çubuğunu Özelleştirmek, Hesaplama ve Temel Fonksiyonlar, Formüllerle Çalışmak, Verileri Düzenlemek ve Çözümlemek, Verileri Gruplamak, Bütünlemek ve Özet Tablo Oluşturmak, Microsoft Excel İle Bilgiyi Düzenlemek konuları işlendi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi