Yazarın Tekelcilerin sözcülüğünü yaptığını vurgulayan Başkan Akça, “Bizler Allah ömür ve fırsat verdikçe bu kurumların başında oldukça artık bu piyasada istediğiniz gibi at oynatamayacaksınız, fındık üreticimizin alınterini, emeğini ve geçim kaynağı olan parasını çalamayacaksınız, buna müsaade etmeyeceğiz.” Diyerek üreticinin yanında olduklarını açıkladı.

“Ey zevat sonra sen niye TMO’nun fındık almasından rahatsızsın, yoksa sen bu üreticinin ezilmesinden, emeğinin, alınterinin ve geçim kaynağı olan paralarının çalınmasından hoşnut mu oluyorsun.” Diyen Başkan Akça, “Yok canım sen öyle bir şeyler düşünecek hayat felsefesine sahip bir kişilik değilsin, sen hakkın ve haklının yanında olan bir köşe yazarısın, senin şanına!!! yakışmaz öyle tekelci ağa babalarına hizmet etmek!” diyerek yazara tepkisini ortaya koydu.

Emanete fındık bırakmayınız!

Bütün fındık üreticilerine tekraren uyarıda bulunan Başkan Akça, “İhtiyacınız kadar fındığı pazara indiriniz, emanete fındık bırakmayınız ki fındığınız değerini bulsun. Bunu başarmak artık tamamen siz fındık üreticilerimizin elindedir.” Diyerek üreticilere seslendi. Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi