Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, MÜSİAD Genel Başkanı Kaan’ı Ordu’nun misafir odası Boztepe’de kurulan Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş.nin işletmesinde olan Doğa Kafe’de ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarete Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu AK Parti Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız ve Ordu MÜSİAD üyeleri de katıldı. Toplantıda Ordu’nun geleceği ile ilgili yapılabilecek projeler ele alındı.

“Yatırımcıları buraya çekeceğiz”

Turizmden hayvancılığa yapılabilecek birçok projenin görüşüldüğünü belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “MÜSİAD ile çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ordu’muz ile ilgili 5 konuda görüş birliğine vardık. Turizm, hayvancılık, tarım, yayla turizmi gibi yaptığımız çalışmalarla ilgili çok verimli bir görüşme oldu. Şimdi ise yatırımcılar Ordu’ya gelecek. Ordu’muz, Karadeniz için ve aynı zamanda ülkemiz için hayırlı bir çalışma olduğuna inanıyorum. MÜSİAD sadece yurt içinden değil, yurt dışındaki çalışmalarıyla da örnek olacak. Yabancı yatırımcılarında buraya gelmesi söz konusu. MÜSİAD uluslararası anlamda da çok başarılı ve diğer ülkelerdeki yatırımcıları da buraya çekmek için güzel bir vesile olacak” şeklinde konuştu.

“Çok güzel bir görüşme oldu”

Ordu’nun geleceğinde MÜSİAD’IN projelerinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildiği ifade eden MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, “Çok güzel bir görüşme oldu ben çok mutluyum. Aynı zamanda yatırımcıyla Belediyemizi, Valiliğimizi tamamen bir araya getirdik. Bundan sonrası içinde çok güzel projeler çıktı. Ordu’dan çok memnun bir şekilde ayrılıyorum” dedi.

Genel Başkan Kaan şöyle konuştu: “Ordu’ya her geldiğim zaman daha güzel görüyorum. Ordu MÜSİAD Başkanımız ve üyeleri, değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sayın Valimiz ve bölge milletvekilimizle birlikte güzel bir toplantı yaptık. Ordu’nu geleceğinde MÜSİAD’ın projelerini konuştuk ve aynı zamanda neler yapabileceğimizi görüştük. Çok güzel bir görüşme oldu ben çok mutluyum. Aynı zamanda yatırımcıyla Belediyemizi, Valiliğimizi tamamen bir araya getirdik. Bundan sonrası içinde çok güzel projeler çıktı. Ordu’dan çok memnun bir şekilde ayrılıyorum. Hilmi Başkanımızla geçmişten beri iyi bir ilişkimiz var. Kendisi çok yapıcı ve projecidir.” Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi