Orduspor Teknik Direktör Metin Altınay, rotayı Bingöl’e çevirdi. Altınay, kupada son dakikalarda yenikleri golle elenmenin üzüntüsünden çok, oyuncularınının sahaya yansıttıkları iyi oyunun karşılığını alamadıklarına üzülürken, ligde 3’te 3 yapıp Maltepe deplasmanına 0 puanla gitmek istediklerini belirtti.


”Galibiyet serisi yakalamak isterdik”


3 gün önce güzel bir skorla kazandığımız Bayrampaşa maçı vardı. Kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olma yolunda Kupada da kazanmak istiyorduk. Geçen sezon kaybetmeyi alışkanlık haline getiren bir takım vardı. Öncelikli hedefimiz bunu düzeltmekti. Kupa maçında Bayrampaşa maçına nazaran daha iyi bir oyun ve daha net pozisyonlar bulduk. 4-5 net pozisyonumuz vardı. Beceriksizliğimizden dolayı kaybettik. Ne olursa olsun maçı kazanıp galibiyet serisi yakalamak isterdik. 3 gün önce bir maç oynadık 3 gün sonra da oynayacağız. Bunları unutup Bingöl maçına hazırlanıyoruz.
 
”Farklı bir sisteme mecburen dönebiliriz”


Taktik olarak iki iç saha maçında aynı sistemle oynadık ancak deplasmanda daha farklı bir sisteme mecburen dönebiliriz. T.M.K. karşısında da Özsoy’u oyuna aldıktan sonra çift santrafora dönmüştük. Dönem dönem değişebilir ama bu sistemle bol pozisyona giren rakibe az pozisyona giren bir takım olmak istiyoruz.

”Tek isteğim 3’te 3 yapıp Maltepe maçına 0 puanla gitmek.”


Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Salı günü olmasına rağmen iyi bir seyirci vardı. Bizi yanlız bırakmadılar. Hepsi çok mutlular. Maçı yenilip elenmemize rağmen, sahada oynanan futboldan memnun olduklarını söylüyorlar. Yarın karayolu ile Tunceli’ye gideceğiz. Nasıl gidersek gidelim kesinlikle Bingölspor’u yenip içeride oynanacak Muğlaspor maçını dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Tek isteğim 3’te 3 yapıp Maltepe maçına 0 puanla gitmek.
Ordu Yorum / Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi