Şirinevler, Subaşı, Karşıyaka ve Şahincili Mahallelerinde çalışan yaklaşık 10 kişilik ekip çalışmalar kapsamında 7 günde 2 binden fazla evin kapısını çaldı. 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumuna kadar çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyen ekip, milletin geleceği için çalıştıklarını söyledi.


"Her yere ulaşacağız"


 
Ekipte yer alan Ulaş Tepe, "Bizlere sadece kapılarını değil ,gönüllerini açan herkese teşekkür ederiz. Her yere ulaşıp, referandumda neden hayır denmesi gerektiğini anlatacağız. Milletin geleceğini düşünerek çalışıyoruz, bu amaçla sahaya indik. Bu bir seçim, parti meselesi değil. Bu olay bir anayasa değişikliği olayı. İnsanlara hayır veya evet çıkarsa neler olabileceğini, anayasa değişikliğinin neleri kapsadığını anlatıyoruz" dedi.


Çalışmaların sandığa yansıması için uğraştıklarını belirten Tepe; "Siyasi düşünceleri farklı insanlar, siyasilerin kendilerini düşünmeyi bırakıp, halkı düşünmeye başlaması fikrindeler. Bir anayasa değişikliği yapılacaksa, rejim, sistem ve güç odaklı değil, halkın yaralarına şifa olacak maddelerle donatılmalı diyorlar. Umduğumuzun üstünde olumlu tepkiler alıyoruz. Bizim için bu referandumda siyasi parti ve siyasi lider yok. Halkımızın dışında kazanan veya kaybeden de yok. Tek derdimiz bunu anlatmak." diye konuştu.  
Ordu Yorum/Neşe Çakar/Özel Haber

Editör: Haber Merkezi