Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin ortaya koyduğu “Halkçı, Şeffaf ve Katılımcı Belediyecilik” anlayışıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, her ay bir mahalleye taşınan Halka Açık Meclis Toplantılarının üçüncüsünü başarıyla tamamladı.

Temmuz ayı toplantısı ilçemizin en büyük mahallelerinden Mustafalı Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Halkın ilgiyle takip ettiği toplantıda gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis Toplantısında yer alan gündemlerden Nikâh Harçlarının Kaldırılmasına yönelik teklif oldukça takdir topladı. Oy birliğiyle kabul edilen teklifle ilgili konuşan Başkan Tepe, “Ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Evlenen çiftlerimize destek olmak maksadıyla belediyemizin aldığı harçları kaldırıyoruz. Aldığımız kararın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Mahallenin sorunları konuşuldu

Meclis Toplantısının ardından vatandaşların sorunlarının dinlenilmesine geçildi. Söz hakkı alarak herkes mahalledeki sorunları dile getirdi. Her sorunla ilgili daire müdürleri açıklamalarda bulunarak çözüme yönelik öneriler tartışıldı. Kapanış konuşmasını mahalle adına Mustafalı Mahallesi Muhtarı Özer ŞEN gerçekleştirdi ve çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Toplantı sonrası mahallelilerin yemek ikramının ardından hatıra fotoğrafı çekildi. Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi